Poezii Naive
Poezii Naive
go on top
Google Chrome

© Vasile Bell | Privacy Policy

Monday, December 31, 2012

Porno, ca si pacea de An Nou



•••

Iubitilor mei si iubitelor mele...

In sfanta zi de Revelion, ne-am adunat astazi, aici, pentru a comemora un moment incarcat de glorie si neostenita munca intru propasirea existentei noastre partinice! In afara de faptul ca am ramas fara vin spumant si cremwurst'i, lasand la o parte supararea pricinuita de lipsa unor femei in vietile noastre de sfarsit a unei Decemvrie scapata din 2 conflagratii mondiale sufletesti, cu durerea in suflet - ca am mai lepadat un an din povara aruncata asupra-ne de catre istoria revelioanelor cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel, noi, avortatii timpului, oamenii, spiritele ce se zbat in oceanul universului, ne uram "La Multi Ani" cu o ignoranta iesita din comunul ejacularilor orale, fericiti ca macar cu gandul putem fura ani si-i vinde pe-o noapte palpabila!
Nu ne mai pasa de nimic. Spargem barajele golfurilor alcoolice si inundam campiile durerii, ne hranim nimfomaniacal, participam la orgii interminabile cu noi insine, facem cate-un test de sarcina - sa vedem daca ne-am protejat indeajuns, apoi ne ducem la masaj, pentru a ne intinde lichidul seminal prin coloana vertebrala arcuita de spasme.

Notiunile inrudite cu timpul dispar, lasand loc contorsiunilor de an nou si tangoului lullaby de unica noapte. Mai apoi, dansul de an nou dispare, lasand loc unei paturi aruncate peste picioarele pline de champagne uscata si picaturi albe de sperma. Iar in dupa-amiaza urmatoare, in mereu prima dimineata de oameni mari, cand un fir de par lipicios ni se sudeaza de puful virgin si se smulge, o durere de himen rupt ne aduce in realitatea unui timp pe care nu-l recunoastem, a carui sange proaspat nu ne incalzeste, iar resemnarea ne cheama spre un alt Decemvrie necunoscut inainte, de nerecunoscut dupa...
Viata lunga si fericire - mizera existenta, "sa va tina" - eu n-am nicio vina, bule de carbon - dioxid inoculat in uterele cerebrale. Ne lasam penetrati doar de-o ora din timpul nostru anual, iar restul il dam la schimb pe senzatii recenzionale ce se vor evadate din spatiu si timp.

Virgin, la propriu si la figurat, dar pervers in imaginatie, nu m-am putut abtine sa nu va corup cu o urare ceva mai umeda si pudrata cu mancarimi helicoidale specifice... La cat mai multe orgasme spirituale!
Iar, putin mai jos, am intemeiat un mic colind ritualic, de imperechere, dedicat doamnelor si domnisoarelor din lista prietenilor mei de pe Facebook!:

Aho, aho, fetitele mele,
Eu plin de voi, voi de-ale mele,
Carnea mea sa va'nnoiasca,
Gandul meu sa va'mplineasca!
Cerul sa va puna'n frunte
Galaxii, si'nalt de munte!
Va blestem sa fiti cu mine
Si la anul care vine!
Sa-mi fiti mame si iubite,
Mici surori neprihanite,
Apa, aer si mancare,
Pace, zgomot si-alinare!
Sa va fiu plasture moale...
Sa va umplu inimi goale...
Sa v-adorm pe-ai mei genunchi,
Sa va mangai calm pe trunchi...


Aho, aho, stelutele mele...
Ascunse in mine, ferite de rele...
Sa-mi fiti prajituri de casa,
Lumanari de pus pe masa,
Semineu si pat intins,
Guri deschise, de prelins...
Buze moi si limbi udate
Cu sampanii si lactate...!
Sarutati mai, hai, hai...!


Fericite si fertile,
Sa-mi nasteti copii si zile -
Zile dulci de alintat
Si nopti lungi de deflorat!
Suspinand de fericire,
Inbaiate cu iubire,
Sa-mi traiti,
Sa-mi infloriti!
Tari, ca piatra
Iuti, ca sageata,
Cu coapse ca fierul
Si sani ca otelul!
La anul si la mai multi si multe! Manati maaai...!


Cu tandrete nemarginita, al vostru iubit,
Vasile Bell

copy:


•••

vizualizati toate postarile